Nieuwe website van Kam & Bronotte makelaars!

Beste bezoeker van onze nieuwe website " www.marktmakelaar.nl ",

Met ingang van augustus 2014, is onze nieuwe website "live" gegaan. Wij hopen u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn. De veranderingen t.o.v. de vorige website hebben grotendeels te maken met de weergave van ons woningaanbod. U kunt vanaf heden alle foto's van onze objecten in een hogere resolutie dan voorheen bekijken en dus een beter beeld krijgen van een woning, alvorens deze te bezichtigen. Tevens worden de foto's groter/ beeldvullend weergegeven, ongeacht of u achter uw computerbeeldscherm zit of lekker thuis op de bank met uw iPad of tablet op schoot.

Naast de aangepaste weergave van foto's, zijn er ook meer mogelijkheden op onze website om sneller de woning van uw dromen te vinden. Het zoeken op o.a. prijsklasse, adres, woonoppervlakte, perceeloppervlakte is mogelijk. Stel uw wensen in en alleen de woningen die aan uw eisen voldoen, zullen worden getoond. Heeft u geen zin of tijd om bij ieder bezoek aan onze website uw keuze opnieuw in te vullen, maak dan uw eigen account aan op onze website en vul daar uw wensen in. Bij een volgend bezoek aan onze website, krijgt u dan na het inloggen alleen het gewenste aanbod te zien. Ook kunt u dan automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuw aanbod, zodat u als één van de eerste wordt geïnformeerd over woningen van uw keuze.

In het menu woningaanbod, kunt u zelf bepalen hoe u de woningen getoond wil hebben, op "prijs" (van laag naar hoog of andersom), op postcode (indien u in een bepaald gebied een woning zoekt, of op adres. Tevens kunnen de objecten weergegeven worden in een "lijst" weergave of "galerij" weergave. Hierbij worden er twee verschillende lay-outs getoond, waarbij wij aan u de keuze laten, wat u prettiger vindt.

Bij sommige objecten zullen er ook video's worden getoond, om op die wijze nog meer informatie te verstrekken. Op dit moment worden de digitale brochures klaargemaakt om in de komende periode te worden toegevoegd aan de website. Het kan dus zo zijn, dat er voor de woning van uw keuze, momenteel nog geen beschikbare brochure wordt getoond. Indien u deze wel graag wil ontvangen, stuur dan een mail naar info@marktmakelaar.nl en wij zullen deze dan z.s.m. verzorgen.

Wij denken graag met u mee en willen u van zoveel mogelijk informatie voorzien. Uiteraard zijn er altijd zaken die voor verbetering vatbaar zullen zijn. Heeft u ideeën om onze website nog klantvriendelijker te maken? Schroom niet een laat het ons weten!

Voor nu, héél veel plezier bij het vinden van uw toekomstige droomwoning. Uiteraard staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Kam & Bronotte makelaars