Verhuren

Wanneer u voor een korte of langere tijd in het buitenland moet verblijven, dan is Gaaff Wonen NVM Makelaardij de ideale partij om u van dienst te zijn bij de verhuur van uw woning.

Wat doet Gaaff Wonen NVM Makelaardij voor u bij de verhuur van uw woning?

  • Introductie
  • Publiciteit
  • Bezichtigingen
  • Onderhandelingen
  • Afronding

Introductie

Na een vrijblijvend bezoek van onze beëdigd makelaar ontvangt u van ons advies over de op de huidige woningmarkt te verwachten huuropbrengst, de te hanteren huurprijs, informatie over onze manier van werken en onze dienstverlening in de vorm van een plan van aanpak.

Er wordt besproken hoe u uw woning het beste kan aanbieden: leeg, gestoffeerd of gemeubileerd. En er wordt samen met u een huurdersprofiel opgesteld, zodat we kunnen zoeken naar de voor u meest geschikte huurder.

Publiciteit

We melden de woning aan in het NVM-uitwisselingsysteem. Een groot potentieel aan zoekers krijgt beschikking over de objectgegevens van uw woning via de aangesloten NVM-makelaars of via de melding op internet. Hiermee bereikt u in één keer de juiste doelgroep. Tevens onderhouden de contacten met grote internationale organisaties die constant op zoek zijn naar te huren objecten voor hun werknemers.

Uiteraard wordt u woning gepresenteerd op internet via www.funda.nl en onze eigen website www.gaaffwonen.nl. Dit gebeurt middels een uitgebreide tekst en fotopresentatie. Onze website is voor u als verhuurder 24-uur per dag toegankelijk middels uw inlogcode zodat u dagelijks op de hoogte kan blijven van alle ontwikkelingen rondom uw woning; aantal keer bekeken, status en verslagen van bezichtigingen etc.

We maken, indien gewenst, een uitgebreide verhuurbrochure van uw woning voorzien van foto’s, omschrijving, maatvoering, bijzonderheden, indien aanwezig plattegronden en andere relevante informatie. De brochure gaat naar alle mogelijk geïnteresseerde huurders die bij ons zijn ingeschreven en die interesse hebben in uw woning. Een goedwerkende geheugensteun voor kandidaat huurders.

Ook kunnen we, als u dat wenst, een 'Te Huur'- biljet opplakken, een 'Te huur'- V-sign of een 'Te Huur'- bord plaatsen. Wie wil er nu niet het markante Gaaff Wonen 'te huur' bord voor de deur!

Bezichtigingen

We bespreken met u de tijdstippen van de bezichtigingen. We bellen altijd ruim van tevoren de geplande afspraken door. U kunt de afspraak altijd wijzigen als het u niet uitkomt.

We leiden de geïnteresseerden rond in het huis en nemen hier ruim de tijd voor. Tijdens bezichtigingen geven wij een duidelijke uiteenzetting. We vinden het onze taak om goed naar de achtergronden en motieven van de potentiële huurder te informeren, zodat u als verhuurder voldoende informatie heeft, hetgeen voor een goede besluitvorming noodzakelijk is.

Onderhandelingen

Als iemand te kennen geeft de woning te willen huren, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om dit aan u door te geven. Daarbij geven wij u advies hoe u hierop het beste kunt reageren.

Wanneer er overeenstemming is bereikt over de prijs, de oplevering en de eventuele voorwaarden, dan is de huurovereenkomst gesloten.

Afronding

Als er overeenstemming is bereikt, wordt alles wat mondeling is overeengekomen schriftelijk vastgelegd in het huurcontract. Wij zorgen voor de opstelling van het huurcontract en de ondertekening door de partijen.

Wij dragen zorg voor de administratieve afwikkeling en zorgen dat de waarborgsom wordt gestort.

Op de dag van de overdracht houden we een aanvangsinspectie en leggen de staat van de woning vast in een inspectierapport. Tijdens deze opleveringsinspectie vindt de sleuteloverdracht plaats, echter niet voordat de eerste huur en waarborgsom binnen zijn.

Op de dag dat de huurovereenkomst eindigt zal een einde-inspectie plaatsvinden en wordt de staat van de woning gecontroleerd met de staat bij aanvang. Eventuele problemen of beschadigingen worden opgelost.

Belt u ons nu voor informatie over onze tarieven of

neem contact met ons op