Gratis waardebepaling

Gratis vrijblijvende waardebepaling

Inzage in de waarde van uw woning onder de huidige condities van de lokale woningmarkt ?
Onze makelaars helpen graag met een gratis vrijblijvende waardebepaling. Door grote mate van kennis van de lokale woningmarkt kunnen wij u het meest realistische advies voor uw woning geven. Bovendien geven we je handige tips waarmee je op een simpele manier de marktwaarde van je huis kunt verhogen. 

Een waardebepaling geeft u inzicht in de waarde van uw woning, dit kan handig zijn als u plannen heeft om uw woning te verkopen. De waarde geeft een richtprijs voor uw toekomstplannen. Bovendien kan een waardebepaling uitkomst bieden wanneer u nog geen verkoopplannen heeft, maar rustig aan het oriënteren bent. 

De uiteindelijke waarde wordt bepaald op basis van verschillende omgevingsfactoren, de staat van onderhoud, de mate van luxe van o.a. het sanitair en de keuken en alle overige kenmerken van de woning. Onze makelaars kijken ook naar recent verkochte huizen in de nabije omgeving. 


Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u een gratis en geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. Wij helpen u graag! 

Heeft u vragen met betrekking tot de gratis waardebepaling:

neem contact met ons op